Suntem in reconstructie. Revenim foarte curand.
RU
Intră în cont
Creează-ți cont
Contactează-ne
 +40 (729) 556 095

5 motive să-ți faci o Fotocarte sau un Album Foto

Păstrează amintiri

Fotografiile spun povestea vieții tale, iar Celebook le păstrează frumos. O fotocarte adună emoțiile și amintirile unice ca tu să le împarți cu familia și prietenii tăi.

Cadou personalizat

Fotocartea este un cadou perfect pentru orice ocazie, fie nuntă, botez, aniversare, Crăciun, Paște... Este cadoul care va fi păstrat cu dragoste o viață întreagă.

Durează în timp

Trăim într-un secol digitalizat cu mii de poze, care se pierd prin mape sau telefoane. Fotocartea te ajută să păstrezi amintirile în cel mai sigur și practic mod.

Calitate Garantată

Timp de 6 ani garantăm calitate clienților noștri. Ne deosebim prin materiale profesionale, imprimare impecabilă, un editor foto ușor de folosit și atitudine prietenoasă.

Livrare și termen

Pentru noi este important ca tu să fii mulțumit. Noi îți livrăm Fotocartea oriunde în Moldova în decurs de 11-16 zile din ziua plasării comenzii prin editorul online.

Vrei să știi când îți pregătim o supriză?
Abonează-te
Dezabonare

Ce spun clienții despre noi?

Carina

Va multumesc. Foarte frumoase fotocarti.

Aliona

Am primit fotocartea...este super ! Cea mai frumoasa metoda de a pastra cele mai frumoase amintiri . Va multumesc Celebook.

Anastasia

M-am bucutat sa gasesc asa calitati cum sunt profesionalismul, promptitudinea si adaptarea dupa nevoile clientilor, toate concentrate intr-o companie care se ocupa cu un asa lucru frumos - inramarea amintirilor. Va multumesc enorm pentru cele 2 fotocarti care sunt calitative, frumoase si mult mai trainice decat m-am asteptat

Olia Stepanenco

Спасибо Celebook за фото-книгу с самыми нежными, сладкими, теплыми моментами жизни. Памятный подарок.

Maia Visterniceanu

O astfel de fotocarte o poți păstra o viață întreagă. În plus, pozele au altă viață pe hârtie decât atunci când le vezi în computer. Deja aleg pozele pentru o fotocarte nouă.

Gloria Gorceag

Când o deschid parcă e o carte cu povești, însa nu conține cuvinte, în ea imaginile vorbesc. Cele mai calde și frumoase amintiri sunt acolo. Tare sper că vor ajunge s-o vadă într-o zi și nepoții mei.

Veronica Cojin

Păstrăm amintirile în mod inteligent și frumos!!! Mulțumesc Celebook.

Stela Dănilă

Mi s-a întâmplat să pierd fotografii dragi când mi s-a stricat telefonul, aşa că ideea fondatorilor Celebook e genială. Am acum în biblioteca mea cea mai dragă carte, iar pentru asta le mulţumesc!

Ana-Irina, blogger

E o carte pe care cu siguranță o s-o răsfoiesc foarte des. Acolo sunt importalizate primele întâlniri cu marea, nisipul, munții, ale picilor mei. Sunt poze pline de emoții și fericire, iar dacă acum am simțit o ușoară melancolie, peste vreo 50 de ani o să plâng cu aceste cărți în mână.

Olga Manciu

Fotocartea este un lucru care nu are termen de valabilitate, este pentru o viață întreagă și este mult mai comod să ai fotografiile printate într-o fotocarte decât sa le privesti online.

Ana

O echipa de nota zece!!! Albumul premiu este extraordinar....multumim mult si pentru albumul micut primit cadou)) va dorim sa aveti cit mai multi clienti satisfacuti.