RU
Intră în cont
Creează-ți cont
Contactează-ne
060 255 388
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Întreabă-ne

Cum te numești?
E-mail
Întrebarea ta

Despre livrare și achitare

Cât costă livrarea în alte localități ale Moldovei?
Livrarea în alte localități din Republica Moldova se face prin serviciul de curierat citu Express. Pretul este de 65 lei și se efectuează în maxim două zile din momentul preluării de la sediul Celebook.
Cum achit?
Poți achita în numerar/ramburs la primirea comenzii. Poți alege să achiți online, cu card Visa sau Master Card prin sistemul de plăți PayPal sau iti oferim un link spre plata direct catre banca. Daca esti persoana juridica, poți alege plata prin transfer bancar, ne expediezi un mesaj cu rechizitele bancare ale companiei, iar noi îți vom expedia factura aferenta.
În ce regiuni livrarea este gratis?
Livrarea este gratuită prin Chișinău. Regiunile inlcuse sunt: toate sectoarele orașului Chișinău, Colonița, Bubuieci, Codru, Durlești, Sîngera, Stăuceni, Vatra.
Cum pot primi comanda, este livrată sau o ridic personal?
Atunci când plasezi comanda, poți alege dintre cele două opțiuni, să ridici personal comanda sau să-ți fie livrată prin serviciul de curierat City Express. Livrarea în municipiul Chișinău se efectuează gratuit. Dacă dorești livrare prin Moldova, în altă regiune decât municipiul Chisinău, te rugăm să notezi adresa in câmpul comentarii. Livrarea se achită parțial si este la preț de 65 lei. Comenzile sunt livrate de catre curierii City Express, la adresa indicată în momentul plasării comenzii (sau poate fi modificată printr-o notificare pe email sau la telefon).

Despre Editorul Foto

Care sunt cerinţele minime pentru calculator, pentru ca Editor-ul să funcționeze normal?
Oricare utilizator, care deține un calculator și căruia calculatorul îi permite să deschidă un browser, poate lucra în Editorul Foto.
Unde şi cum pot accesa Editor-ul Foto?
Editorul Foto funcționează online și îl găsești pe orice pagină de pe site. Caută butonul roz care te direcționează spre Editor. El poate fi numit diferit: Comandă acum, Deschide editorul, Încearcă acum, Începe acum, Începe aici. Acest buton te va duce spre Editorul Celebook. Pentru a accesa Editorul online, este necesar să ai un cont de utilizator. Încearcă și vezi cât de simplu este să creezi propria Fotocarte!
Am nevoie de conexiune permanentă la Internet pentru a folosi Editorul?
Da, pentru o funcționare eficientă a editorului online, este necesară o conexiune bună și continuă la internet.
Cum să aleg limba dorită în Editorul online?
În prezent Editorul este disponibil în limba engleză. În curând va fi disponibil și în română și rusă.
Cât timp se păstrează pozele incarcate în editorul onine?
Pozele se păstrează o perioadă de 2 luni din ziua în care au fost încarcate în editorul online.
Pot utiliza un şablon (template) pentru a aranja pozele pe pagini?
Da, înainte de a începe Albumul sau Fotocartea, în Editorul Foto vei avea o gamă de șabloane (templates) din care poți alege unul potrivit pentru tine. Șabloanele ulterior pot fi ajustate printr-o simplă tastare a butonului Customize în colțul din drepta jos din Editor.
Ce format de fişiere pot fi încărcate în Editorul online?
JPG, JPEG, JPE, PNG, GIF, TIFF, TIF, BM
Pot crea design-ul unei Fotocărți în alt program, de exemplu în Photoshop sau altul?
Da sigur. Poți face paginile pentru Album sau Fotocarte în oricare program îți este comod, ai grijă să folosești dimensiunile corecte și să salvezi fisierele în formatul corect. Mai apoi le încarci în Editorul online și le adaugi ca fundal pe o singura pagina sau ca fundal pe 2 pagini.
Ce model de culoare este folosit în imagini: sRGB, RGB sau CMYK?
Atunci când salvezi paginile în alt Editor, recomadarea noastră este să alegi: sRGB pentru Albumele Premium. RGB pentru Fotocarți.
Ce echipament folosiți pentru a imprima Fotocărțile și Albumele Premium?
Albume foto sunt imprimate pe ultima generație de echipamente digitale - HP Indigo 10000. La nivel mondial, această tehnică este recunoscută ca cel mai bun pentru imprimarea fotocărților. Albumele Premium se imprimă pe tehnologii moderne de la producătorul japonez NORITSU.

Detaliile fac diferența

Cum este coperta la Fotocărți și Albume?
Fotocărțile și Albumele au coperta groasă, imprimată și laminată.
Cum se diferențiază deschiderea paginilor?
La Fotocărți paginile se deschid precum în revistă și în pliu dispar cca 3-5 mm, în dependență de grosimea cărții. Poți pune o poză ca fundal pe 2 pagini, însă ai grijă să nu fie la mijloc părți ale feței, deoarece va arăta inestetic la final. La Albumele Premium deschiderea paginilor este completă, 180 grade. Oricum ai aranja pozele, în deschidere paginile vor arăta precum o imagine completă.
Calitatea paginilor la Fotocărți și Albume Premium
Fotocărțile sunt imprimate pe hârtie cretata, Profisilk 200g . Albumele Premium sunt imprimate hârtie fotografică profesionista Kodak, suprafata raster (silk). Paginile albumelor sunt cartonate, au grosimea 1.2 mm
Prin ce se deosebește tiparul la Fotocărți și Albume?
Fotocărțile sunt imprimate pe ultima generație de echipamente digitale - HP Indigo 5500. La nivel mondial, această tehnică este recunoscut ca cel mai bun pentru imprimarea foto și cărți albume foto. Albumele Foto se tipăresc cu ajutorul echipamentelor de la unul dintre producatorii de top din Japonia, Noritsu.
Câte pagini poate avea o Fotocarte și câte sunt într-un Album Premium?
Numărul de pagini într-o Fotocarte este de la 28 până la 120. Numărul de pagini într-un Album Premium este de la 16 până la 60.

Despre Fotocărți și Albume Premium

Ce este o Fotocarte?
Fotocartea este cea mai interesantă și originală metodă de a păstra pozele. Este un mod sigur de a le oferi pozelor siguranța că nu se vor șterge în urma unei erori tehnice sau în urma pierderii/furtului unui anumit gadget. Fotocartea sau Albumul Premium este și un cadou de neînlocuit pentru persoana iubită, părinți, prieteni, frați, colegi, sefi etc. Este comod și ușor să faci comanda cu ajutorul Editorului online, în care poți să creezi fotocartea așa cum îți place. În decurs de 10-14 zile este gata și ți-o aducem la tine acasă.
Cum să comand o Fotocarte?
Este simplu ca 1-2-3! Pentru a comanda o Fotocarte asigură-te că ai o conexiune bună la internet și crează-ți un cont de utlizator pe site-ul nostru. - deschide Editorul online (apasând butonul roz pe oricare pagină); - alege tipul produsului, dimensiunea și o temă preferată; - încarcă pozele, pune-le pe pagini cum îți place, adaugă texte și când ai finisat plasează comanda; La pagina ”Cum comand?” găsești descrierea pentru fiecare pas în parte. Dacă ai întrebări, poți oricând să ne contactezi și vei primi răspuns în cel mai scurt timp posibil. Atunci când nu dispui de timp sau inspirație să-ți faci Fotocartea, noi îți oferim serviciul designer-ului. Scrie-ne pe email ce tip de carte dorești, câte poze ai și noi vom reveni cu o recomandare și detalii.
Cum să păstrez corect o Fotocarte?
Atât Fotocărțile și Albumele Premium este recomandat să fie păstrate în poziție orizontală, la loc ferit de lumina directă a soarelui și de umiditate ridicată. Poți să le păstrezi în cutiile în care le-ai primit. Evită să le expui la temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute. Când sunt răsfoite de mai multe persoane, ai grijă să aibă mâinile curate, neuleioase, pentru a nu lăsa amprente pe pagini. Nu lăsa cărțile la îndemâna copiilor nesupravegheate, pentru a evita micile accidente. Nu pune cărțile pe masa unde se servesc băuturi care pot fi ușor vărsate. Dacă folosești un umidificator de aer, păstrează cărțile într-o altă cameră, decât cea unde este inclus umidificatorul. Păstrată corespunzător, o Fotocarte sau un Album, poate să te bucure până la 100 ani.
Ce dimensiuni de Fotocărți și Albume Premium sunt disponibile?
Îți oferim 6 dimensiuni pentru Fotocărți și Albume Premium: 20x14 cm 20x20 cm 30x20 cm 20x30 cm 25x25 cm 30x30 cm
Pot pune în Fotocarte poze vechi, pe care nu le am online?
Da sigur, poți să pui orice poze ai și vrei să le răsfoiești în Fotocarte sau Album. Pozele vechi, de cand erai mic sau cele cu bunicii, părinții tăi, trebuie să le scanezi și să le adaugi apoi în Editorul Foto ca oricare alte poze. Ai grija să le scanezi ca document complet, în calitatea maximă posibilă.
Câte poze pot fi plasate într-o Fotocarte sau Album Premium?
Limitări stricte nu există. Depinde cum sunt aranjate pozele pe pagini și câte poze sunt plasate per pagină. Potrivit statisticilor o Fotocarte de 40 de pagini format A4 poate avea între 120 şi 170 de fotografii. Utilizează formula de mai jos și află câte poze sau câte pagini va avea Fotocartea ta. - împarte numărul de poze selectate la numărul de poze per pagină = câte pagini va avea Fotocartea sau Albumul - înmulțește numărul de pagini dorit cu numărul de poze per pagină = câte poze să selectezi pentru Album sau Fotocarte Recomandare!!! La dimensiunea Mini, plasează maxim 2-4 poze per pagină. La dimensiunea Patrat sau A4, maxim 3-6 poze per pagina. La dimensiunea Star sau Elite, maxim 8-9 poze per pagina. Modul de aranjare a pozelor pe pagină este limitat doar de imaginația ta!
În cât timp este gata o Fotocarte?
Fotocărțile și Albumele Premium sunt gata în decurs de 12-16 zile calendaristice. În situații de force major, noi ne asusmăm dreptul de a modifica termenul indicat. Atunci cînd livrarea se reține, vei fi anunțat de echipa noastra, vei primi scuzele de rigoare și o recompensă.
Pot răsfoi modele de Fotocărți? Unde? Când?
Da sigur! Poți veni la sediul nostru să vezi cum arată Albumele si Fotocărțile de diverse dimensiuni. Adresa noastră: str. Columna 131, etajul 2, biroul Celebook (intrare din str. Maria Cebotari) Puncte de reper: Teatrul de Operă și Balet, liceul Spiru Haret, Andy's Pizza. Orar: luni-vienri de la 9:00-17:00.
Vrei să știi când îți pregătim o supriză?
Abonează-te
Dezabonare