RU
Intră în cont
Creează-ți cont
Contactează-ne
060 255 388
O Fotocarte pentru femeia iubită

O Fotocarte pentru femeia iubită

01 Martie

O Fotocarte pentru femeia iubită

I-ai dăruit toate bijuteriile și blănurile din lume? O răsfeți cu flori în fiecare zi? Altfel zis, ai intrat în pană de idei și nu știi cum să îți surprinzi iubita sau soția pe 8 martie? De ce să te complici? Femeile se hrănesc în primul rând cu emoții. Imaginează-ți cum e să retrăiești cele mai emoționante episoade din viața ta în câteva minute. O fotocarte poate face asta!

Dăruiește-i soției sau iubitei amintirile voastre împachetate într-o carte. Sigur aveți undeva prin telefoane și calculatoare fotografii de care ați uitat, dar care odată scoase de la naftalină vor trezi zâmbete, eventual hohote de râs și lacrimi. Noi garantăm succesul unui asemenea cadou, care poate fi transmis prin moștenire copiilor voștri. Vei da lovitura dacă vei adăuga un text cu povestea voastră de dragoste sau detalii picante din timpul unei călătorii, de exemplu. Așa, iubita ta va ști că tu ții la momentele ce v-au unit, te va considera un romantic incurabil, încă foarte foarte îndrăgostit de ea. Credeți-ne, o femeie nu are nevoie de mari artificii ca să te adore. Dacă nu ne credeți pe noi, atunci poate Allan Pease, specialist în relația bărbat-femeie, vă poate convinge. Potrivit lui, „femeile îi părăsesc pe  bărbați nu pentru că ar fi nefericit cu ceea ce le oferă ei, ci pentru că sunt neâmplinite din punct de vedere emoțional.”

Încă mai stai pe gânduri? Gândește atunci mai pragmatic. Dacă aduni cele mai frumoase poze într-o fotocarte poți face curățenie în calculator. Nu mai ai de ce să le păstrezi în variantă electronică odată ce le ai imprimate frumos într-o carte foto. Și apoi, să o spunem pe șleau. Niciun gadget din lume nu se compară cu un album. Care e primul lucru pe care îl faci atunci când te plictisești de oaspeții tăi sau ei de tine? Corect. Le arăți fotografii. Așa se nasc și temele pentru discuții. La următoarea vizită a familiei tale, soția sau iubita ta va fi încântată să aibă o fotocarte la îndemână.
Nu mai sta pe gânduri, accesează
Editorul online Celebook.md și comandă o Fotocarte pentru femeia iubită.

Vrei să știi când îți pregătim o supriză?
Abonează-te
Dezabonare