RU
Intră în cont
Creează-ți cont
Contactează-ne
 +40 (729) 556 095
Impresii

Impresii

Scrie-ne impresiile tale!

Cum te numești?
E-mail
Mesajul tău
Carina/10 August 2017

Va multumesc. Foarte frumoase fotocarti.

Aliona/22 Decembrie 2016

Am primit fotocartea...este super ! Cea mai frumoasa metoda de a pastra cele mai frumoase amintiri . Va multumesc Celebook.

Anastasia/05 Noiembrie 2016

M-am bucutat sa gasesc asa calitati cum sunt profesionalismul, promptitudinea si adaptarea dupa nevoile clientilor, toate concentrate intr-o companie care se ocupa cu un asa lucru frumos - inramarea amintirilor. Va multumesc enorm pentru cele 2 fotocarti care sunt calitative, frumoase si mult mai trainice decat m-am asteptat

Olia Stepanenco/02 Martie 2016

Спасибо Celebook за фото-книгу с самыми нежными, сладкими, теплыми моментами жизни. Памятный подарок.

Maia Visterniceanu/25 Noiembrie 2015

O astfel de fotocarte o poți păstra o viață întreagă. În plus, pozele au altă viață pe hârtie decât atunci când le vezi în computer. Deja aleg pozele pentru o fotocarte nouă.

Gloria Gorceag/25 Noiembrie 2015

Când o deschid parcă e o carte cu povești, însa nu conține cuvinte, în ea imaginile vorbesc. Cele mai calde și frumoase amintiri sunt acolo. Tare sper că vor ajunge s-o vadă într-o zi și nepoții mei.

Veronica Cojin/25 Noiembrie 2015

Păstrăm amintirile în mod inteligent și frumos!!! Mulțumesc Celebook.

Stela Dănilă/23 Noiembrie 2015

Mi s-a întâmplat să pierd fotografii dragi când mi s-a stricat telefonul, aşa că ideea fondatorilor Celebook e genială. Am acum în biblioteca mea cea mai dragă carte, iar pentru asta le mulţumesc!

Ana-Irina, blogger/23 Noiembrie 2015

E o carte pe care cu siguranță o s-o răsfoiesc foarte des. Acolo sunt importalizate primele întâlniri cu marea, nisipul, munții, ale picilor mei. Sunt poze pline de emoții și fericire, iar dacă acum am simțit o ușoară melancolie, peste vreo 50 de ani o să plâng cu aceste cărți în mână.

Olga Manciu/23 Noiembrie 2015

Fotocartea este un lucru care nu are termen de valabilitate, este pentru o viață întreagă și este mult mai comod să ai fotografiile printate într-o fotocarte decât sa le privesti online.

Ana/23 Noiembrie 2015

O echipa de nota zece!!! Albumul premiu este extraordinar....multumim mult si pentru albumul micut primit cadou)) va dorim sa aveti cit mai multi clienti satisfacuti.

Vrei să știi când îți pregătim o supriză?
Abonează-te
Dezabonare